KUUM: Hiina võimud on hakanud piirama inimeste juurdepääsu internetile

Kui vahetult pärast koroonaviiruse epideemia puhkemist soodustati Hiinas interneti kasutamist ning kodus töötamist ja õppimist, siis nüüd kuu aega hiljem, kui olukord läheb järjest hullemaks on hakatud interneti kasutust piirama.

Hiinas koroonaviiruse epitsentris Wuhanis elavad inimesed räägivad, et internetiühendused on hakanud kaduma. Inimesed märkasid probleemide tekkimist peale 11. veebruari, vahendab Epoch Times.

Internetiühendused on hakanud Wuhanis kaduma põhiliselt neis piirkondades, kus esineb rohkem viirust. Võimud on enne seda andnud teada, et viiruse kohta ei tohi internetis andmeid edastada.

Allolevas videos on näha, kuidas võimuesindajad käisid Shenszheni linnas inimest kodus hoiatamas, et ta internetis viiruse leviku kohta andmeid ei edastaks. Võimuesindajate väitel tohib edastada internetis ainult valitsuse poolt heaks kiidetud infot. Eksimustele järgnevad karistused. Ühtlasi anti inimesele korraldus, et ta kirjutaks, et tema varem avaldatu ei vasta tõele ja ta vabandab tekitatud segaduse pärast. Inimest ähvardati, et kui ta korraldustele ei allu, siis võetakse ta vastutusele. Inimesele öeldi, et niimoodi talitatakse praegu üle terve riigi.

Kommentaarid
(Külastatud 1,493 korda, 1 külastust täna)