KUUM: Helsingi piirkonnas tuvastati teine koroonaviirusse nakatumine

Helsingi piirkonnas tuvastati tänasel reedel teine koroonaviirusse nakatumine. Kokku on see Soomes kolmas juhtum. Nakatunu on tööealine soome naine.

Nakatunu saabus mõned päevad tagasi Itaaliast. Ta sai pärast proovi võtmist juhised püsida koduses karantiinis. Helsingi haigla on välja selgitanud isikud, kellega naine oli kontaktis. Haigla info kohaselt avaldusid naisel haigustunnused kodus Soomes, misõttu ta reisi ajal teisi tõenäoliselt ei nakatanud. Võimalike nakatunute hulk selgub lähipäevil.

Esimene juhtum oli Soomes jaanuari lõpus, kui nakkus tuvastati Hiinast saabunud naisel. Teine juhtum oli kolmapäeval Helsingi piirkonnas, kus nakkus tuvastati Itaaliast saabunud naisel, vahendab Iltalehti.

Helsingin seudulla toinen koronavirustapaus

Suomessa on todettu perjantaina toinen suomalaisen saama koronatartunta. Helsingin seudulla on vahvistettu perjantai-iltana toinen koronavirustartunta. Kyseessä on Suomen kolmas koronavirustapaus. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) tiedottaa, että tartunnan on saanut suomalainen työikäinen nainen. Tartunnan saanut henkilö palasi eilisen näytteenoton jälkeen kotiin. Hänet on ohjeistettu pysymään eristyksissä kotona.

Kommentaarid
(Külastatud 1,692 korda, 1 külastust täna)