KUUM: Espoo ettevõttes saadeti terve korruse täis inimesi töölt koju koroonakahtluse tõttu

Soomes Espoos saadeti ühes ettevõttes 50 inimest, terve korruse jagu töötajaid koju seoses koroonaviiruse kahtlusega.

Tegemist oli Soome tehnoloogia arenduskeskuse VTT üksusega Otaniemis. Töötajad saadeti koju eile, kolmapäeval, vahendab Aamulehti.

Teadaolevalt olid kaks töötajat käinud Itaalias projektikoosolekul. Koosolekul olid kokku olnud 20 inimest, kellest viis olid soomlased.

Kolmapäeva hommikul ilmnesid ühel koosolekul käinud soomlasel gripilaadsed haigusnähud. Kuigi teistel reisil käinutel haigustunnused puuduasid, otsustas ettevõte saata nii Itaalias käinud töötajad kui kõik teised samal korrusel töötanud inimesed koju. Kokku oli tegemist ligi 50 inimesega.

VTT ruumid Otaniemis, kus kahtlusalused nakatunud töötasid desinfitseeritakse.

VTT tyhjensi työtilan koronavirusepäilyn vuoksi Espoossa – kotiin lähetettiin 50 henkilöä

Teknologian tutkimuskeskus VTT:llä on tyhjennetty yksi kerros Espoon Otaniemessä koronavirusepäilyn vuoksi varotoimenpiteenä. Kaksi VTT:n työntekijää oli ollut Italiassa eurooppalaisessa projektikokouksessa. Ryhmässä oli mukana 20 henkilöä, joista viisi suomalaista. Liiketoiminta-alueen johtaja Erja Turunen kertoo, että yksi suomalainen kokouksessa ollut on tänään aamupäivällä saanut voimakkaita influenssan kaltaisia oireita. Hänellä ei ole vielä todettu koronavirusta.

Kommentaarid
(Külastatud 3,356 korda, 1 külastust täna)