KUUM: Briti teadlased kutsuvad üles lõpetama igasuguse Aasia turistide vastuvõtu

Briti teadlased kutsuvad üles lõpetama igasuguse Aasia turistide vastuvõtu pärast seda kui valitsus soovitas lihtsalt helistada hädaabinumbril, kui keegi end haiglaselt tunneb.

Briti teadlased soovitavad igasuguse Aasiast pärit turismi keelustamist, kuni pole välja töötatud vaktsiini ohtliku koroonaviiruse vastu. Teadlaste väitel aitab liikumiskeeld võita väärtuslikku aega, et välja töötada vaktsiin enne haiguse levimist mujale, vahendab Daily Mail.

Teadlaste karm soovitus tuli pärast Briti valitsuse leebet nõuannet lihtsalt helistada hädaabinumbril, kui oled tulnud Aasia riikidest ja tunned end haiglaselt.

Briti terviseamet teadlaste soovitust ei kommenteerinud, viidates sellele, et järgitakse Maailma terviseorganisatsiooni WHO nõuandeid. WHO on märkinud, et reisipiirangud pole soovitavad, kuna need kahjustavad nakatunud riikide majandust ja võivad muuta Hiina veel suletumaks.

Government tells people flying from Asia to ‘call NHS if you’re ill’

UK Government has issued new travel advice tonight for Britons flying back Any travellers experiencing symptoms should call NHS if returning from China, Thailand, Japan, Korea, Hong Kong, Taiwan, Singapore, Malaysia or Macau Comes amid searing criticism of government for not acting with enough haste At least 16 nations around

Kommentaarid
(Külastatud 486 korda, 1 külastust täna)