Kuidas suurendada laenu saamise võimalusi Soomes?

Pank annab laenu inimestele, kes suudavad ka laenusumma tagastada, ning kes on ennast Soome püsivalt sisse registreerinud. Lisaks saab oma krediidivõimekust erinevate asjadega suurendada. Näiteks mängib olulist rolli, kui kaua juba Soomes viibite ning tööl käite.

Mida kauem olete samal töökohal olnud ja mida kauem olete teeninud stabiilset sissetulekut – seda suurem on teil võimalus laenu saada. Muidugi peaks üle vaatama ka teie juba olemasolevad finantskohustused.

Alati läheb arvesse Teie olemasolev vara. Seega, kui teil on kinnisvara või korter mille olete Soome ostnud, tuleks see kindlasti laenu taotlusesse märkida. Te ei pea seda kasutama kui tagatist, aga kinnisvara olemasolu suurendab teie krediidivõimekust.

Samamoodi mõjutab positiivselt see, kui teil on keegi, kellega kohustusi jagada. Kas keegi, kes võtta kaastaotlejaks või elukaaslane, kellega pooleks arveid maksate. Kaastaotleja lisamine annab palju võimalusi juurde.

Alati on võimalik oma krediidiskoori ka ise vaadata. Seda saab korra aastas tasuta teha veebileheküljel bisnode.fi. Selleks on vaja sisestada oma andmed ning vastuse saab samal päeval. Samasuguse kalkulatsiooni järgi annavad ka pangad teile esimese laenu pakkumise.

Igaljuhul on alati mõttekas erinevaid variante kaaluda ning parim võimalus selleks on kasutada Multinor.fi abi. Leheküljel saab esitada laenupakkumised 16-le Soome pangale ning seda eestikeelse teenindusega.

Kontakti Multinoriga leiad siit: https://www.multinor.fi/et. Ja lisaküsimuste korral pöördu: (9) 42704782 või info@multinor.fi

Foto: Shutterstock.com

Kommentaarid
(Külastatud 1,365 korda, 1 külastust täna)