Kruiisilaeval koroonaviirusse nakatunute arv kasvab kiiresti, nakkusega juba 454 inimest

Jaapanis Yokohama sadamas seisval USA kruiisilaeval Diamond Princess on juba tuvastatud 454 koroonaviirussesse nakatunut. Laeval oli algselt 3711 inimest.

Kuigi laeval kehtestati kahenädalane karantiin, mis peaks lõppema 19. veebruaril, seda tõenäoliselt pikendatakse veel määramata ajaks. Inimesed on laeval hirmul ja eri riigid nagu USA on hakanud laevalt oma kodanikke evakueerima, vahendab Daily Mail.

USA evakueeris laevalt 340 kodanikku, sama tahavad teha Austraalia ja Kanada. Suurbritannia pole veel kodanike evakueerimise osas otsust teinud.

Kruiisilaev on suurim nakkuse pesa maailmas väljaspool Hiinat. Praegu on laeval ligi 2900 inimest. Lisaks laevale on Jaapanis nakatunute arv kasvanud 65 peale ja arvatakse, et see number hakkab kiiresti kasvama.

Quarantined cruise ship is hit by ANOTHER 99 coronavirus cases

The dozens of new cases were confirmed today after latest batch of 504 tests Of the 99 new patients, 70 had not shown any symptoms of the killer virus Hundreds more passengers are still in the dark over how they will leave ship Another 99 cases of coronavirus have today been confirmed on board the Diamond Princess, taking the total on the quarantined cruise ship to 454.

Kommentaarid
(Külastatud 599 korda, 1 külastust täna)