Kole video Hiina massilaatsaretist: tualetti pole ja ravimeid ei pakuta, mingit privaatsust pole

Sotsiaalmeedias lööb laineid video Hiina massilaatsaretist, mis on tekitatud viimastel päevadel seoses haiglakohtade puudusega.

Video juures on tekst: „Hommikust, õed. Eile kesköö paiku viidi mind sellesse Fangi või midagi haiglasse, mida haldab sõjavägi. Siin pole tualetti, ei anta mingeid ravimeid, pole sooja vett. Lähim tualett on 200 meetri kaugusel majast väljas. Väljas sajab vihma. Ma lootsin, et kui mind siia tuuakse, siis hakatakse ravima, aga siin on selline segadus. Haiged on igal pool, jääb selline mulje, et tahetakse inimesi nakatada.

Selles sõjaväehaiglas, Fang või midagi, on nii palju inimesi. Kuidas me saame siin terveneda? On hirmus mõelda, kuidas inimesed võivad siin nakkuse saada. Pole mingeid ravimeid ega süste. Inimesed on haiged, mõned isegi hullemini kui mina. Kõik on koos, mingit privaatsust pole. Lihtsalt lauad on vahel. See on Hong Shangi hotellis, nagu ühiselamu, pole privaatsust, pole tualetti. Ma pean käima maha pika maa, et saada sooja vett. Palun aidake mind, palun andke rahvale teada.”

Kommentaarid
(Külastatud 512 korda, 1 külastust täna)