Kole lugu: Tamperes on kortermajad varisemisohus

Tamperes Tuurnankatul on kaks kahekorruselist kortermaja väga halvas seisus. Maapind on majade juures ohtlikult alla varisenud.

Kõige halvema stsenaariumi kohaselt ootab ühe maja elanikke, nelja perekonda evakueerimine. Majaühistu on otsustamas maja saatust. Majad on ehitatud 1980ndatel aastatel, vahendab Iltalehti.

Varisemisohtlikus majaosas elavad täiskasvanud inimesed, kelle juures ei ela väikseid lapsi. Olukord on maja ümber rahulik. Varingu põhjuseid ei teata, aga see võib olla soe sügis ja talv. Maa pole külmunud ja veetase on kõrge. Praegu uuritakse varingu põhjuseid.

Kokku kuulub ühistusse neli maja, kus elab 17 peret. Ohus on üks maja. Piirkond on Tesoma linnaosas, kolme kilomeetri kaugusel Tampere keskusest.

Kerrostalo vaarassa sortua Tampereella – asukkaita uhkaa evakko

Kaksikerroksinen kerrostalo on sortumavaarassa Tampereella Tesoman kupeessa. Näkymä Tampereella Vaakkolammen rannalla Tuurnankadulla on pysäyttävä, kun Asunto-osakeyhtiö Kaarilankulman pari taloa näyttävät olevan sortumavaarassa. Maa rinnetontilla on valunut dramaattisella tavalla alas. Pahimmassa tapauksessa A-talon asukkaita, neljää perhettä, uhkaa evakkoon muutto, kun maapohja ja perustukset ovat vaarassa sortua. Asiasta päättä taloyhtiön hallituksen kokous, joka kokoontuu tänään maanantaina.

Kommentaarid
(Külastatud 973 korda, 1 külastust täna)