„Kõik keha poorid avanesid!” – Briti pensionärid kirjeldavad koroonaviiruse läbipõdemist

Kruiisilaeval Diamond Princess koroonaviiruse nakkuse saanud Briti pensionärid David ja Sally Abel kirjeldavad läbielatut nagu põrgut. Laeval said nakkuse enam kui 620 inimest.

„Minu keha kõik poorid avanesid,” kirjeldab läbielatut 74-aastane David Abel oma sotsiaalmeedia kontol. Mees lisab, et ta viidi koos abikaasaga täna laevalt haiglasse ning enne haiglasse jõudmist oleks ta peaaegu teadvuse kaotanud. Ta talutati kiirabiautost palatisse ratastooliga.

Mehe väitel said nad süsti viiruse ja kopsupõletiku vastu ning enesetunne on juba parem. Kopsupõletikku veel pole, aga viirus on sees. Briti pensionärid kirjeldavad oma haigusnähtusid, et anda teistele teada, mida haigus endast kujutab.

Kommentaarid
(Külastatud 2,175 korda, 1 külastust täna)