Kõhe video: Inimene kukub Hiinas töö juures kokku ja hakkab krambitama (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

Hiinas on olnud päris mitmeid juhtumeid, kus koroonaviiruse nakkuse saanud inimene kukub kokku ja hakkab krambitama.

Siin on üks selline valvekaamera video, kus töö juures valves olnud mees kukub äkki toolilt maha ja hakkab krambitama. Sarnaseid olukordi on olnud Hiinas palju tänaval. Teises videos on sama asi haiglas.

Kommentaarides on märgitud, et tegemist on ilmselt aju hapnikupuudusega, kus kopsudesse valgub korraga nii palju antikehasid tsütokiine, et kopsud ei suuda enam aju hapnikuga varustada. Sarnast olukorda kirjeldasid Briti arstid 1918. aastal seoses Hispaania gripiga, kus paljud, nende seas noored inimesed kukkusid jalapealt kokku.

Kommentaarid
(Külastatud 1,020 korda, 1 külastust täna)