Kaks kruiisilaeval olnud inimest surid koroonaviirusse

Kaks kruiisilaeval olnud inimest surid Jaapanis koroonaviirusse. Tegemist oli Jaapani turistidega, kes olid olnud laeval Diamond Princess.

Mõlemad olid 80ndates eluaastates ja neil olid juba enne seda terviseprobleemid. Nad olid viidud laevalt ära haiglasse eelmisel nädalal. Jaapani terviseminister Katsunobu Kato ütles, et nad said parimat ravi, aga surid sellele vaatamata, vahendab BBC.

Kokku on laeval tuvastatud 621 nakatumist, mis on suurim haiguskolle väljaspool Hiinat. Kokku oli laeval 3700 inimest. Laevalt on lastud pärist 14 päeva kestnud karantiini minema kõik, kelle testid viiruse suhtes on olnud puhtad ja kel pole haigusnähtusid. Laeval olnud inimesi on hakanud evakueerima eri riigid nagu USA, Austraalia ja Suurbritannia.

Two passengers dead from virus-hit cruise ship

Two passengers from a cruise ship quarantined in Japan, have died after contracting the Covid-19 virus. The two Japanese citizens were in their 80s and had underlying health conditions, local media said. At least 621 people on the Diamond Princess tested positive for the virus – the biggest cluster outside mainland China.

Kommentaarid
(Külastatud 245 korda, 1 külastust täna)