JUBE: Koroonaviiruse epitsentrisse toodi 40 mobiilset krematooriumi, millest igaühe võimsus on 5 tonni ööpäevas

Hiinas kasvab kiiresti surnute arv, mistõttu toodi koroonaviiruse epitsentrisse Wuhanis 40 mobiilset konteiner-krematooriumi, millest igaühe võimsus on 5 tonni ööpäevas.

Nüüd on kerkinud esile spekulatsioonid, et surnute arv võib olla palju suurem kui valitsus on ametlikult teada andnud. Inimesi muudab ärevaks ka see, et need mobiilsed krematooriumid olid mõeldud algselt loomakorjuste hävitamiseks.

Hiina allikate väitel on viirus möllanud juba kaks kuud ja paljud inimesed pole siiani arsti juurde saanud. Nad on suletud kodudesse, kus nad teineteist nakatavad ja surevad. Isegi krematooriumis on järjekorrad ja inimese peavad ootama nädal aega, et lasta lähedasi tuhastada. Surnute arv on kasvanud ja Wuhani kutsutakse juba surnute linnaks.

Teadaolevalt on Wuhanis surnud tuhandeid inimesi, kuna nad pole saanud vajalikku ravi. Mõnes piirkonnas on nakatunud juba 90 protsenti inimestest. Wuhanis on täheldatud järsku vääveldioksiidi taseme tõusu, mis viitab surnukehade põletamisele. Hiinas ei tohi niisama orgaanilist materjali lageda taeva all põletada, mis tähendab, et selleks on antud võimude luba. Vääveldioksiidi tase oli selline, mis viitab vähemalt 14 000 surnukeha põletamisele. Konservatiivsel hinnangul on Wuhanis surnud koroonaviirusse 500 inimest päevas.

2秒焚烧!40台移动火化炉驰援武汉 每台日烧5吨

【新唐人北京时间2020年02月18日讯】武汉肺炎持续扩散,死亡人数难以统计。陆媒称,40台”垃圾和动物尸体处置方舱”已经驰援疫区武汉。此方舱可维持”2秒焚烧”,日烧5吨尸体。学者认为”事情不单纯”。网友们表示,”太可怕了…,到底死了多少人”? …

Kommentaarid
(Külastatud 6,915 korda, 1 külastust täna)