Itaalias nakatusid koroonaviirusse esimesed lapsed, aga sümptomid on leebed

Itaalias Lombardias nakatusid koroonaviirusse esimesed 6 last vanuses 4-15 eluaastat, aga nende sümptomid on leebed. Seni ei teata, miks see nii on, et lapsed põevad haigust kergemalt.

Kokku on Itaalias nakatunuid ligi 400, neist Lombardias üle 260. Lombardias Castiglione d’Adda omavalitsuse nn punases tsoonis haigestus 4-aastane tüdruk. Lisaks on teadaolevalt haigestunud veel kaks 10-aastast last ja üks 15-aastane laps. Lastel kulgeb haigus leebelt, vahendab La Repubblica.

Coronavirus, dodicesima vittima in Italia. Primi contagi tra minori, 6 in Lombardia. Guarita la prima ammalata

l’assessore al Welfare ROMA – Il dodicesimo decesso legato a coronavirus Sars-Cov-2 è un uomo di Lodi di 69 anni, con patologie respiratorie pregresse, morto in Emilia Romagna. E’ l’aggiornamento dato in mattinata dal capo della Protezione Civile, Angelo Borrelli, durante la conferenza stampa di rito sull’ emergenza sanitaria che sta tenendo sotto scacco il nostro Paese.

Kommentaarid
(Külastatud 571 korda, 1 külastust täna)