Itaalia meedia: inimesed ründavad paanikas poode, ostetakse kõike (lisatud video)

Itaalia meedia vahendab Milaanost, et inimesed ründavad poode ja ostavad paanikas kõike. Inimesed olid poe ukse taga järjekorras juba kell 8 hommikul, tund aega enne avamist.

Inimesed seisid poe ukse taga, osal olid näomaskid, teised olid näo ette pannud sallid. Inimesed sagisid puu- ja juurvilja osakonna juures nagu oleks jõululaupäev. Inimesi tuli järjest juurde, üha enam näomaskides ja sallides, vahendab Corriere della Sera.

Poe külastajad tunnistasid, et selline asi pole pühapäevasel päeval normaalne. Tavaliselt sellist tunglemist pole. Kliendid rääkisid, et inimesed on paanikas.

Kliendid kurtsid, et käte desinfitseerimisvahendeid ja näomaske pole enam kusagilt saada, need on kõik ära ostetud. Viirusest, see on koroonaviirusest aga ei räägita, seda isegi ei mainita. Kassapidaja naerab selle peale ja ütleb, et ta teab küll, miks inimesed paaniliselt ostavad – nad ei kavatse homme kodust jalga välja tõsta. Poe lähedal asuv kirik oli samas täiesti tühi.

Kommentaarid
(Külastatud 1,405 korda, 1 külastust täna)