IKEA avab Helsingi kesklinnas täiesti uutmoodi poe

IKEA avab suve hakul Helsingi kesklinnas täiesti uue müügipunkti, mis toob IKEA maailma kesklinna kätte. Mannerheimintie ääres avatavas IKEA disainistuudios saab käia inspiratsiooni hankimas ning mööblit planeerimas.

Tellimused tuuakse veebipoe kaudu otse koju või soovitud kohta juba sama päeva jooksul, teatas IKEA.

Selline stuudio on Soomes juba teine. Esimene avatakse kevade jooksul Jyväskyläs. Samal ajal langetatakse ka IKEA kojutoomise tasu, vahendab Iltalehti.

Samal ajal hakkab IKEA planeerima uut jaotuskeskust Espoos Lommilas, praeguse IKEA poe kõrval. Uus jaotuskeskus aitab tellimusi kiiremini täita. Koos Helsingi linnaga planeeritakse ka uut IKEA poodi Helsingisse Koivusaarisse.

Kommentaarid
(Külastatud 420 korda, 1 külastust täna)