Hiinas keeratakse kruvisid veelgi koomale – isoleeritakse elamukvartalid

Hiinas võetakse seoses koroonaviiruse levikuga tarvitusele veelgi karmimad meetmed: kui seni isoleeriti linnad, siis nüüd isoleeritakse elamukvartalid.

See tähendab, et ühest kvartalist teise enam minna ei saa. Üks inimene kirjutab, et tema kvartalis Wuhanis on ainult üks pood ja ema ei saanud sealt isegi jahu osta. Kvartalist väljapoole minekuks on vaja eriluba.

Olukorda võrreldakse juba sõjaseisukorraga. Inimene kirjutab, et tema eakad sugulased elavad teises kvartalis, kellele on seni toitu viidud, aga enam seda teha ei saa. Väravad on suletud ja toitu saab välja viia ainult vabatahtlike abil, kel on niigi tegemist palju.

Inimene kirjutab, et tema teine sugulane, kes on kooliõpetaja ja kompartei liige saadeti tööle valvuriks ühe sellise kvartali väravasse. Vahetus kestab 7 tundi ja näomaski ei anta.

Kommentaarid
(Külastatud 431 korda, 1 külastust täna)