Hiina riigipea ilmus välja (lisatud video)

Enam kui nädal aega kadunud olnud Hiina riigipea Xi Jinping ilmus eile, esmaspäeval taas välja. Ta ise haiguse epitsentris Wuhanis ei käinud, aga oli Pekingist Wuhaniga ühenduses telesilla vahendusel.

Riigipea kohtus Pekingis ka rahvaga, mis on Hiinas erakordne. Praegu veel ei teata riigipea välja ilmumise põhjuseid, aga arvatakse, et selle taga võib olla hirm, et Hiinat tabab NLiidu saatus. Nõukogude Liidu juhtkond kaotas rahva usalduse pärast Tšernobõli katastroofi, kui infot rahva eest pikka aega varjati ja sellega tõusis hukkunute arv.

Hiinas üritati samuti varjata koroonaviiruse levikut, avaldati valeinfot ja see aitas viirusel levida massidesse. Hiina võimud vaigistasid arste, kes üritasid infot avalikustada ja sellega inimesi hullemast päästa.

Kommentaarid
(Külastatud 212 korda, 1 külastust täna)