Hiina hotellitöötajale tehti 8 koroonaviiruse proovi, enne kui tuli positiivne näit

Hiinast tuleb teateid valenegatiivsete koroonaviiruse proovide kohta. Ühele 56-aastasele hotellitöötajale tehti 17 päeva kestnud karantiini ajal enne 8 proovi, kuni tuli lõpuks positiivne näit.

Sichuani provintsis elav hotellitöötaja toimetati karantiini pärast seda, kui tema kolleegidel tuvastati koroonaviirus. Naisel tuvastati viirus alles pärast 3 nädalat kestnud karantiini, vahendab Sichuan Online.

Naine töötab nõudepesijana hotellis Chongqingi linnas. Ta naasis kodulinna Anyue’sse 23. jaanuaril, et tähistada Hiina uut aastat. Pärast seda tuvastati naise kolleegil koroonaviirus ning naine toimetati ametivõimude poolt karantiini 2. veebruaril. 7-23. veebruaril võeti naiselt 8 koroonaviiruse proovi, mis haigust ei näidanud.

Nüüd kontrollitakse inimesi, kes olid selle naisega kontaktis. Koroonaviiruse tavaline peiteaeg on kaks nädalat, aga erandjuhtudel 24 päeva.

Kommentaarid
(Külastatud 866 korda, 1 külastust täna)