Hiina haigla vastus patsiendi kõnele: Me ei saa teid aidata, arstid ja õed on surnud

Veebis on küllalt kõhedust tekitav Hiina Wuhani patsiendi kõne haiglasse, milles patsient küsib, millal vabaneb tema jaoks voodikoht, kui talle vastatakse: Me ei saa teid aidata, arstid ja õed on surnud.

Patsient oli helistanud vihaselt haiglasse, kuna talle oli lubatud tagasi helistada, aga keegi ei helistanud. Patsient helistas siis uuesti ja küsis, millal saab tulla haiglasse. Talle vastatakse, et seda pole võimalik öelda ja patsienti pole võimalik aidata. Vastatakse, et inimesed on viirusega haiglas 1-2 kuud ja kõik voodid on kinni.

Kui patsient ei jäta jonni ja küsib, mis toimub, miks teda ei saa aidata, siis vastatakse talle, et kõik arstid ja õed on kas surnud või haiged ja pole kedagi, kes aitaks.

Haigla töötaja räägib, et mitmed õed on karantiinis luku taga ja mõned on karantiinis kodus, kaasa arvatud õendusjuht. Haigla töötaja räägib, et kõigepealt tuleks lasta end viiruse suhtes testida ja kui test on positiivne, alles siis on võimalik saada abi. Ja isegi kui test on positiivne, aga pole raskeid sümptomeid, siis pole võimalik haiglasse saada.

Haigla töötaja soovitab patsiendile panna peale jääkott soolalahusega ja jahutada sellega. See on ainus, mida saab teha.

Kommentaarid
(Külastatud 695 korda, 1 külastust täna)