20 soomlast peavad Tenerifel jääma kaheks nädalaks hotelli karantiini

Praegu teadaolevalt peavad 20 soome turisti jääma Kanaaridel Tenerife saarel kaheks nädalaks Costa Adeje Palace hotelli karantiini.

Hotellis olev Pietarsaarist pärit soomlane Peter tunnistab, et inimestele midagi eriti teada pole antud. Kogu teave on tulnud inimestele meedia kaudu, vahendab MTV.

Hommikul, kui soome mees ärkas ja tahtis minna jalutama, nägi ta ukse alt tuppa libistatud kirja, milles oli öeldud, et toast ei tohi väljuda. Peter proovis helistada hotelli vastuvõttu, aga keegi ei võtnud vastu. Siis helistati tagasi ja öeldi, et võib tulla hommikust sööma. See on ainus asi, mida on räägitud.

Peteri väitel pole räägitud isegi seda, kuidas on korraldatud kaks nädalat kestva karantiini ajal hotelli elanike toitlustamine. Ilmselt tuuakse toit kusagilt väljast. Aga midagi veel räägitud pole. Firmast Aurinkomatkat kinnitati, et hotelli elanikele organiseeritakse toitlustamine.

Peter rääkis, et hotelli territooriumil saab jalutada ja basseinis käia, aga välja minna ei tohi, väravad on kettidega suletud. Peteri väitel hotellis eriti midagi teha pole, peale väikse jõusaali ja välibasseini. Ilmselt tuleb kõik see aeg palmi otsas kõlkuda, oletas Peter.

Kommentaarid
(Külastatud 707 korda, 1 külastust täna)