Wuhani linnapea: täna kasvab nakatunute arv 1000 võrra, enne pühi lahkus linnast 5 miljonit inimest

Wuhani linnapea andis täna pressikonverentsi ja rääkis, et tänasel pühapäeval kasvab koroonaviirusse nakatunute arv ilmselt 1000 võrra. Enne pühi lahkus linnast 5 miljonit inimest ja 9 miljonit jäi linna.

Kardetakse, et need 5 miljonit, kes enne linna sulgemist, enne 23. jaanuari lahkusid on potentsiaalsed viiruse kandjad.

Tänase pühapäeva keskpäevaks oli registreeritud linnas 618 nakatumist, 45 surma ja 40 tervenemist, ütles linnapea Zhou Xianwang. 533 nakatunut on haiglas, neist 87 raskes olukorras ja 53 kriitilises olukorras, vahendab Shine.

Linnas on ligi 2000 kahtlusalust nakatumist ning 643 inimest on jälgimisel. Varasem kogemus näitab, et 45 protsenti neist juhtudest on kinnitatud nakatumised.

Linnapea ütles, et tõenäoliselt tervenemist hulk suureneb, sest tervenenud on juba 80 patsienti, kes viibivad veel haiglas jälgimise all. 11 haiglatöötajal, kes nakatusid, on testid olnud haiguse suhtes negatiivsed.

Kommentaarid
(Külastatud 477 korda, 1 külastust täna)