Vene ema tunnistas üles, et jättis 3-aastase tütre nädalaks omapäi, lapseke sõi pesupulbrit ja suri

21-aastane ema Maria tunnistas kohtus, et jättis 3-aastase tütre Kristina koju omapäi, kui läks pidutsema. Laps oli nii näljas, et sõi pesupulbrit ja suri.

Laps leiti üleni paljalt, olles nälginud surnuks külmas toas, mis oli räpane. Asi juhtus Venemaal Kirovi linnas. Laps oli ära söönud jogurti, kana ja vorstikesed, mis ema talle jättis, vahendab Daily Mail.

Enne kodust äraminekut Valentinipäeva paiku eelmisel, 2019. aastal oli ema korteris vee kinni keeranud. Lapse surnukeha leidis 47-aastane vanaema Irina, kes tuli lapselapsele 3. sünnipäeva puhul õnne soovima. Ema ootab nüüd 8-20 aasta pikkune vanglakaristus lapse jõhkra mõrva eest.

Ema lukustas lapse korterisse 13. veebruaril ja tuli tagasi alles 20. veebruaril. Psühhiaatrid leidsid, et ema on süüdiv ja teadlik sellest, mis toimus. Ema oli olnud sõbranna juures ja valetanud, et on leidnud lapsele hoidja. Ema oli nädala jooksul käinud ööklubides ja ostnud alkoholi.

Mother confesses to murdering her starving three-year-old girl

Mother confessed to murdering daughter, 3, after week-long partying spree The young girl was so hungry she tried to eat washing powder, a court heard Her lifeless body was found by her grandmother, who had come to visit her An ‘evil’ mother has confessed to murdering her three-year-old daughter by leaving her home alone while she went on a week-long partying spree.

Kommentaarid
(Külastatud 14,924 korda, 1 külastust täna)