Vantaal peksti puruks mitu haagissuvilat, kahtlusalused kurjategijad alla 15-aastased

Ventaal Pakkalas peksti nädalavahetusel puruks mitu parklas seisnud haagissuvilat. Üks kahtlusalustest on saadud kätte ja ta on alla 15-aastane, teine kahtlusalune on jooksus. Politsei uurib asja kui kahju tekitamist.

Nurmijärvi mehe Joonase nädalavahetusse rikkus laupäeval kõne politseilt. Vantaal Elannontiel oli haagissuvilasse sisse murtud. Lõhkujad olid löönud suvila külje sisse mõlke, lõhkunud kõik aknad ja peksnud segi suvila sisustuse, vahendab Helsingin Sanomat.

Voodisse oli kallatud mingit sinist vedelikku ning veiniriiul oli ära lõhutud. Lisaks sellele olid kurjategijad lõhkunud samas piirkonnas ka ühe teise haagissuvila ning ühe matkabussi.

Joonas räägib, et haagissuvila meeldis eriti kolmele lapsele ja suvilaga oli hea reisida. Suvila on perel olnud viimased poolteist aastat. Suvilas isegi elati, kui korteris remonti tehti. Joonas tegi kohe laupäeval politseile avalduse.

Pühapäeval helistas politsei uuesti ja teatas, et suvilat oli veelgi enam lõhutud. Suvila seinte sisse olid löödud augud ning sisse veetud suur kivi. Nüüd oli üks tegijatest kätte saadud. Teise haagissuvila omanik oli kurjategija kätte saanud, ta oli kõigest 13-aastane poisike. Midagi peab Joonase arvates väga valesti olema, kui nii noorelt selliseid asju tehakse.

Teist lõhjukat pole veel tabatud ja politsei tegeleb asja uurimisega. Kuivõrd tegijad on alaealised, alla 15-aastased, siis ei soovi politsei asja täpsemalt kommenteerida.

Haagissuvila on nii rikutud, et sellest enam tõenäoliselt asja ei saa. Joonas imestab seda, et keegi ümberkaudsetest elanikest midagi ei näinud, kuna kõik toimus päise päeva ajal. Nüüd enam pere tõenäoliselt uut haagissuvilat ei soeta, vähemalt ei hoita seda enam Pakkalas.

HS Vantaa: Matkailuauto hakattiin täysin tohjoksi silmittömässä hyökkäyksessä Vantaalla: Paikalta otettiin kiinni alle 15-vuotias lapsi

Nurmijärveläisen Joonas Lakan viikonlopunvietto katkesi lauantaina ikävään puhelinsoittoon poliisilta. Lakan talvisäilytyksessä olevaan matkailuvaunuun oli murtauduttu Elannontiellä Vantaan Pakkalassa. Ilkivallantekijät olivat hakanneet asuntovaunun kylkeen lommoja, rikkoneet kaikki ikkunat ja tuhonneet sisällä olevaa omaisuutta. “Sänkyyn oli kaadettu jotain sinistä nestettä ja viinivitriini oli rikottu”, kertoo Lakka. Lakan matkailuvaunun lisäksi ilkivallantekijät olivat vahingoittaneet toista alueella ollutta matkailuvaunua ja matkailuautoa.

Kommentaarid
(Külastatud 428 korda, 1 külastust täna)