Väikse poisi mõrvamise Espoos üles tunnistanud ema on õpetaja, pere oli just naasnud välismaalt tagasi Soome

Väikse lapse mõrvamise kahtlusega vahistatud 1984. aastal sündinud naine töötas õpetajana. Ta on Suurbritannia kodanik ja õpetas teadaolevalt inglise keelt.

Naine on teadaolevalt elanud varem Soomes mõned aastad, siis elanud välismaal. Ta naasis Soome eelmise, 2019. aasta lõpus, vahendab MTV.

Vabal ajal tegeles naine heategevusega, muu hulgas oli ametis pagulaste ja vaimse tervise häiretega inimestega. Ta kirjutas sotsiaalmeedias palju emadusest ja kiitis seda. Viimased sotsiaalmeedia postitused olid tehtud vaid mõned päevad enne kahtlusalust tegu.

Naist kahtlustatakse 19. jaanuaris Espoos Suurpeltos eelkooliealise lapse mõrvamises. Kuritegu pandi toime erakorteris. Naine tunnistas teo üles ja ta võeti eile vahi alla. Süüdistus on kavas esitada 27. aprilliks.

Kommentaarid
(Külastatud 1,031 korda, 1 külastust täna)