Väikse beebi ema ja isa kahtlustatakse Soomes jõhkras mõrvas

34-aastast naist ja 35-aastast meest kahtlustatakse liikumisvõimetu naise jõhkras mõrvas Kalajokis. Perenime järgi on naine ja mees abielus. Teadaolevalt on paaril kaks last, kellest üks on alla 2-aastane ja teine imikueas.

Kahtlusalune tapmine toimus läinud reede õhtul. Politsei teatas asjast põgusalt juba nädalavahetusel, aga avalikustas täpsemad asjaolud esmaspäeval. Algul uuriti asja kui tapmist, aga siis muutus see mõrva uurimiseks, vahendab Iltalehti.

Politsei kahtlustab, et mees ja naine tapsid 62-aastase naise terariistaga ühiselt tegutsedes. Naine mõrvati omas kodus. Asja uuritakse kui mõrva muu hulgas teo jõhkrust arvestades.

Kahtlusalused on olnud aktiivsed sotsiaalmeedias ja jaganud palju pilte oma lastest. Teineteise pilte on laigitud ja pandud juurde südameid. Reede õhtul aga juhtus midagi koledat. Politsei pole täpsemalt asjaolusid kommenteerinud.

Politsei on kinnitanud, et tegijad olid arvatavalt alkoholi ja ravimite või narkootikumide mõju all. Mees on jäänud viimase 10 aasta jooksul mitmel korral vahele narkootikumidega. Samuti on mees juhtinud joobes olekus autot, näiteks 2011. aastal tabati ta 2,69-promillises joobes. Lisaks on mees autot juhtinud ilma selleks õigust omamata.

Mees murdis 2014. aastal sisse apteeki, kasutades selleks akna klaasinuga, sõrgkangi ja haamrit. Apteegist võttis mees oma kaaslasega kaasa Diapami ja Panacodi tablette. Mehed käisid apteegis näokatetega. Nad võtsid ravimeid kaasa üle 800 euro eest. Naine pole varem kuritegudes osalenud.

Praegu pole teada, kuidas nad surmatud naist tundsid ja kuidas nad tema elamisse sattusid. Oulu kohus otsustas mõlemad esmaspäeval, 13. jaanuaril vahi alla võtta. Naine leiti surmatuna poole öö ajal. Algul võeti seoses juhtunuga kinni neli inimest. Nii ohver kui kahtlkusalused elavad kõik Kalajokis.

Kommentaarid
(Külastatud 525 korda, 1 külastust täna)