USA ja Suurbritannia paigutavad Hiinast toodud kodanikud sõjaväebaasi, Austraalia viib nad üksikule saarele

USA ja Suurbritannia paigutavad Hiinast evakueeritud kodanikud sõjaväebaasidesse, Austraalia viib aga kodanikud üksikule saarele.

Austraalia evakueeritud viiakse Jõulusaarele, mis asub ligi 1600 kilomeetri kaugusel Austraalia rannikust ja mida on varem kasutatud pagulaste paigutamiseks, vahendab Wall Street Journal.

See Austraalia saar asub Indoneesia lähedal. Plaanist andis teada Austraalia peaminister Scott Morrison. Austraalia võimud arvestavad nii karmide meetmete puhul asjatundjate soovitustega. Asjatundjad soovitavad kõigil, kes on käinud Hiinas Wuhanis või kokku puutunud sealstete inimestega, kehtestada enda jaoks 14-päevane karantiin, vältides kooli või tööle minekut, söögikohti, poode ja teisi avalikke kohti. Inimesi hoitakse Jõulusaarel samuti kaks nädalat ja nad eraldatakse seal kohalikest elanikest.

USA ja Suurbritannia paigutavad Hiinast tagasi toodud kodanikud sõjaväebaasidesse.

Australia’s Coronavirus Evacuation Plan: A Tiny Island 1,000 Miles Away

SYDNEY-Australia will try to pull out citizens stuck in Wuhan, the epicenter of China’s coronavirus outbreak, and quarantine them in an immigration detention center on a remote island nearly 1,000 miles off its coast.

Kommentaarid
(Külastatud 902 korda, 1 külastust täna)