Tuntud Soome ehtefirma on kriisis, lõpetab populaarse sarja tootmise

Tuntud Soome ehtefirma Kalevala Koru lõpetab populaarse Lapponia sarja tootmise. Kalevala Koru on olnud Lapponia brändi omanik alates 2005. aastast. Kalevala Koru koondab tooted Kalevala kaubamärgi alla.

Üks brändide koondamise põhjuseid on asjaolu, et firma ei suuda enam eri brände üleval pidada. Lapponia tuntumate ehete hulka kuulus Planetaarsed orud, mida kandis Tähtede sõja filmis printsess Leia. Selle ehte valmistamine jätkub Kalevala kaubamärgi all, vahendab Helsingin Sanomat.

Suomen kansainvälisesti tunnetuin korumerkki Lapponia lakkautetaan

Kalevala Koru lakkauttaa Lapponia Jewelry -tuotemerkin, joka on ollut suomalaisista korumerkeistä kansainvälisesti tunnetuin. Kalevala Korun toimitusjohtaja Kirsi Paakkari vahvistaa asian HS:lle. Lakkauttaminen on osa Kalevala Korun brändistrategian uudistusta, jossa yhtiön korut kootaan kolmeen erilliseen linjaan Kalevala-brändin alle. “Lapponia-tuotemerkkiä emme tule enää käyttämään”, Paakkari sanoo.

Kommentaarid
(Külastatud 432 korda, 1 külastust täna)