Soomlaste piiritu ausus lööb taas laineid terves maailmas

Soomlased on tuntud oma piiritu aususe poolest. Ent nüüd on sotsiaalmeedia sellest täiesti šokis, kui Itaalia mees Giorgio rääkis, kuidas leidis Soome töötades hommikul töölaualt 5-eurose ja selle juures kirja, et raha oli laua alla kukkunud. Alla oli kirjutatud: Koristaja.

Giorgio tegi kirjast ja rahast pildi, mille saatis edasi sõbrale, kes selle sotsiaalmeediasse üles pani. Ent sellega asi ei lõppenud. Giorgio jättis raha lauale ja kirjutas uue kirja, milles andis teada, et see on jootraha ja koristaja on selle ära teeninud.

Möödus 24 tundi ja rahatäht oli ikka laua peal, keegi polnud seda puutunud. Peagi ilmus sinna veel üks teade koristaja Almalt: Teate, sõbrad, ma ei saa seda vastu võtta 🙂

Sotsiaalmeedia kommentaarides on märgitud, et see on täiesti tavaline käitumine Soomes. On tavaline, et Soomes tagastatakse leitud raha, olgu see viis või tuhat eurot. Itaalia väljaanne Il Messaggero kirjutas selle peale, et antud juhtum tõestab, et ausus pole siiski maailmast veel kadunud.

Kommentaarid
(Külastatud 525 korda, 1 külastust täna)