Soomes süttis sõidu ajal luksusmaastur

Vantaal 3. maanteel Hämeenlinnanväyläl Klaukkala ligidal süttis reede õhtul sõidu ajal luksusmaastur Range Rover ja põles tee ääres.

Auto esiots oli täiesti leekides. Kuumust tundsid isegi teistes autodes möödasõitjad. Oli tunne nagu istuks lahtise lõkke ääres. Põlevas autos kedagi sees ei olnud, vahendab Ilta-Sanomat.

Päästekeskuse andmetel oli auto süttinud põlema mootoriruumist sõidu ajal. Teised sõitjad olid märganud tuld ja andnud sellest märku. Alles siis märkasid autos olijad, et auto põleb. Nad sõitsid tee äärde.

Juhtunu ajal oli maasturis pere. Pärast tee ääres peatumist jõudsid nad võtta veel oma asjad. Tuli oli niivõrd intensiivne, et auto läheb mahakandmisele. Keegi vigastada ei saanud. Tuli kustutati ja auto pukseeriti minema. Range Rover on luksusmaastur, mille hind on Soomes 80 000 euro ringis.

Kommentaarid
(Külastatud 414 korda, 1 külastust täna)