Soomes saadeti kaitseväe nimel petusõnumid, mis kutsusid seoses Lähis-Ida olukorraga kordusõppustele

Soomes on kaitseväe nimel saadetud välja sms-sõnumid milles kutsutakse inimesi kordusõppustele seoses Lähis-Ida olukorraga. Kaitseväe info kohaselt on tegemist petusõnumitega.

Sõnumis paluti võtta kaasa pass ja valmistuda Iraani sõitmiseks. Kaitsevägi pole Soomes selliseid sõnumeid välja saatnud. Kaitsevägi ei saada Soomes kutseid sms-sõnumitega. Praegu selgitatakse välja sõnumite saatjat.

Lähis-Idas on olukord pingestunud seoses USA-Iraani vastasseisuga. Konflikt ägenes läinud reedel, kui USA hukkas droonirünnakus Iraani mõjukuselt teise mehe kindral Qassem Suleimani. Ööl vastu eilset teisipäeva korraldas Iraan raketirünnaku USA objektide pihta Iraagis.

Kommentaarid
(Külastatud 142 korda, 1 külastust täna)