Soomes mõisteti kohtus süüdi noorukid, kes kiskusid kaaslasel püksid jalast ja jagasid tehtud videot

Soomes mõisteti kohtus süüdi viis noorukit selle eest, et levitasid internetis ilma püksteta noormehest tehtud seksuaalselt siivutut pilti.

Juhtumi puhul oli 17-aastane nooruk jäänud purjus olekus magama. Temaga koos olnud kaks noormeest tirisid tal püksid jalast ja salvestasid video, kus poiss magas paljalt ja suguelund oli näha, vahendab MTV.

Poisid jagasid videot omavahel ja veel ühele isikule. Pärast seda läks video levima, nii et selle said oma valdusse veel terve rida isikuid. Videot levitasid lisaks kahele noormehele veel kolm isikut. Kõik noored olid juhtunu ajal alaealised. Kuriteod pandi toime Soomes eelmise, 2018. aasta alguses.

Kohus mõistis noortele erineva suurusega rahatrahvid. Väikseim trahv oli 15 päevamäära, suurim 30. Suurima karistuse saanud mõisteti lisaks süüdi vägivallakuriteos, kuna olid löönud käega magavale noorukile vastu nägu.

Lisaks mõisteti kannatanu kasuks välja hüvitised. Video teinud noorukitelt mõisteti välja 2000 eurot, ülejäänud kolm peavad maksma veel lisaks kokku 1300 eurot. Otsus on jõustunud.

Kommentaarid
(Külastatud 294 korda, 1 külastust täna)