Soomes inimeste kodudesse tunginud Metsatroll saadi kätte, osa kannatanutest eriti šokeeritud

Enam kui aasta aja jooksul inimeste kodudesse tunginud salapärane Metsatroll saadi lõpuks kätte ja ta on politsei valve all. Turu ligidal Littoinenis tegutsenud Metsatrolli võttis politsei kinni eile, pühapäeva õhtul.

Politsei info kohaselt toimus asi nii, et üks isik märkas teda oma hoovi peal, helistas politseisse ja asus jälitama. Politsei sai naise kätte ja võttis ta kinni, vahendab MTV.

34-aastane naine on politseile varasemast tuttav. Nüüd kahtlustatakse teda eri kuritegudes. Naine on ühe korra üle kuulatud ja nüüd selgitatakse asjaolusid. Naist kahtlustatakse vähemalt 4-5 eri kuriteos nagu varguses, korduvas kodurahu rikkumises, kahju tekitamises ja vägivalla katses.

End Metsatrollina turvustanud naine on enam kui aasta jooksul käinud luba küsimata inimeste kodudes, suvilates ja asustamata majades Littoineni piirkonnas. Naine on nii sisse murdnud kui läinud sisse avatud ustest. Inimeste juures on ta käinud duši all, söönud ja isegi maganud. Mõnest kohast on asju kaasa võetud. Seetõttu kahtlustatakse teda varguses.

Politseil on vähemalt osaliselt teada, miks naine seda tegi. Motiiv on veel lahtine ja seda selgitatakse. Metsatrolli käitumine on eriline, aga mitte päris erakordne. Aeg-ajalt tuleb selliseid juhtumeid ette.

Asjas on mitmeid kannatanuid, kuna Metsatroll on sisenenud paljudesse kodudesse. Politsei on kuulanud üle ka kannatanud. Osa kannatanuid on olnud vägagi šokeeritud. Mõnede inimestega on Metsatroll vahetanud mõne sõna, mõnede eest on jooksnud minema. Vägivalla katse tuleb sellest, et ühe inimese pihta oli Metsatroll visanud põgenemisel lillepoti. Politsei info kohaselt naisel elukohta pole. Kui tal oleks olnud kindel elukoht, oleks ta juba varem kätte saadud.

Kommentaarid
(Külastatud 629 korda, 1 külastust täna)