Soome värvatakse hulgaliselt suvetöötajaid

Soome põllumajandustoodete müügifirma Hankkija annab teada, et värbab suveks 3-6 kuuks hulgaliselt suvetöötajaid.

Töötajaid vajatakse nii Kouvolasse kui Kuopiosse, vajatakse müüjaid ja laotöötajaid. Hankkija värbab igal aastal üle 300 suvetöötaja. Suvetöö toimub perioodil 1.3.2020 – 30.9.2020. Kandideerida saab kuni 9 veebruarini. Lisainfo Hankkija.fi veebist.

Oikotie palgavõrdluse andmetel on müüja keskmine kuupalk Soomes 2000 eurot ja laotöötajal 2112 eurot.

Kesätöihin

Palkkaamme vuosittain yli 300 nuorta kesätyöntekijää, joista suurin osa työskentelee myymälöissämme myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä ympäri Suomea. Tuemme nuorten työllistymistä ja kesällä palkkaamme myös Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelman kautta nuoria. Ohjelma on tarkoitettu 15 vuotta täyttäneille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Kesäharjoitteluohjelma kestää kaksi viikkoa ja harjoittelu toteutetaan kesä-elokuun välisenä aikana.

Kommentaarid
(Külastatud 800 korda, 1 külastust täna)