Soome politsei leidis tapetud mehe, kahtlusalune on teada, aga teda pole kinni võetud – põhjus on saladus

Soome politseil on olemas üks kindel kahtlusalune eelmise, 2019. aasta suvel Pirkanmaal toime pandud tapmisega seoses, aga teda pole kinni võetud.

Tampere ligidal toimus tapmine 12. juunil. Kuriteo ohver leiti eramajast. Meest oli tulistatud pähe, vahendab MTV.

Asi tuli välja alles eelmisel nädalal, kui ajakirjandus hakkas huvi tundma. Politsei polnud varem juhtumist teada andnud, kuigi asja uurimine on väldanud juba pool aastat. Politsei info kohaselt on üks kindel kahtlusalune olemas – üks mees.

Politsei veel asja kohta infot ei jaga, sest on võimalik, et asjaga on seotud veel isikuid. On lahtine, kas tegu on toime pandud üksinda või mitmekesi. Politsei info kohaselt on kahtlusalune vabaduses ja põhjus on saladus. Politsei kogub veel asja kohta inimestelt infot, aga seni pole ühtegi vihjet tulnud. Asja kohta saab infot anda e-posti aadressil keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Kommentaarid
(Külastatud 294 korda, 1 külastust täna)