Soome odinlasele esitati süüdistus varjupaigataotlejate telki süütepudelite viskamise eest

Soomes organisatsiooni Soldiers of Odin kuuluvale 36-aastasele mehele esitati süüdistus Oulus 2017. aasta aprillis varjupaigataotlejate telki süütepudelite viskamise eest. Süütepudeleid polnud süüdatud.

Varjupaigataotlejad avaldasid Oulu Kauppatoril vastu hommikut meelt, kui nende telki visati süütepudelid. Pudelid polnud süüdatud, aga nad läksid katki ja bensiini lendas nii telgile kui ühe inimese riietele, vahendab Helsingin Sanomat.

Mees võttis süü omaks. Temaga koos olnud kolme ülejäänud mehe isikuid polnud aga võimalik tuvastada. Mees rääkis politseile, et kuulub organisatsiooni Soldiers of Odin. Pudelid viskas ta aga ilma organisatsiooniga kooskõlastamata. Politsei leidis hiljem mehe valdusest ka dünamiiti.

Prokurör nõuab mehele karistust ohu tekitamise ja lõhkeainekuriteo eest. Lõhkeainekuriteos süüdistatakse ka teist, 23-aastast meest. Süüdistusi hakkab menetlema Oulu kohus.

Miesjoukko heitti polttopulloja kohti turvapaikanhakijoita Oulussa – Soldiers of Odiniin kuulunut sai syytteen

Katupartioliike Soldiers of Odiniin kuulunut 36-vuotias mies on saanut syytteen Oulun polttopulloiskusta. Syyttäjän mukaan mies heitti kolmen muun miehen kanssa polttopulloja kohti turvapaikanhakijoiden mielenosoitustelttaa Oulun kauppatorilla aamuyöllä huhtikuussa 2017. Pulloja ei ollut sytytetty. Mainos (Teksti jatkuu alla) Pullot rikkoutuivat niin, että bensiiniä roiskui telttakankaaseen sekä yhden henkilön vaatteisiin.

Kommentaarid
(Külastatud 120 korda, 1 külastust täna)