Soome ema oli šokeeritud, kui last veeti lasteaias mööda asfalti

Eelmise nädala neljapäeval oli Lõuna-Karjalas Luumäki vallas juhtum, kus lasteaia last veeti mööda asfalti mitu meetrit. Lapse ema on šokeeritud ja tegi asja kohta kuriteoteate.

Ema räägib, et lapsed viiakse lasteaeda teadmisega, et nad on seal turvaliselt hoitud. Ema ei saa aru, miks selliseid asju tehakse väikestele lastele, vahendab MTV.

Juhtum oli siis, kui 19 lapse ja 3 täiskasvanuga rühm saabus tagasi lasteaia käigult raamatukogusse. Töötaja tegi vale otsuse, kui võttis lapsel varrukast kinni ja vedas last mööda maad mitukümmend meetrit. Sellise käitumise oli põhjustanud auto, mis lähenes lasteaia rühmale.

Asja kohta on ka video, kust on näha, kuidas last mööda maad edasi veetakse. Ema väitel on tal pildid selle olukorra kohta, mis on tehtud enne videot ja sealt võib aru saada, et last veeti edasi palju pikem maa kui vaid mõned meetrid. Lapsel oli kratist nii kinni võetud, et jalad ei puutunud maad. Ema tegi asja kohta kuriteoteate ja politsei kinnitas seda.

Laps on käinud pärast seda lasteaias edasi ja pealtnäha on kõik korras. Lasteaias on muidu toredad inimesed ja lasteaia juhtkond vabandas ema ees juhtunu pärast. Lasteaiast saadud info kohaselt ei tööta see inimene enam lasteaias ja ta ei naase enam lasteaeda.

Kommentaarid
(Külastatud 418 korda, 1 külastust täna)