Soome ema ja tütar elasid üle õuduste hetked, kui keegi üritas majja siseneda

Soome ema Anne oli koos 11-aastase tütrega nende Joensuu Niittylahti kodus, kui keegi ilmus ukse taha ja tahtis ilmselt ust lahti muukida.

Paarismajas elav Anne rääkis, et vaatas oma tahvelarvutit, kui laps tuli ütlema, et keegi on ukse taga. Kell oli 22 ajal, vahendab MTV.

Algul mõtles naine, et laps kujutab asju ette. Siis nägi ka naine teiselt korruselt, et keegi on maja esimese korruse välisukse taga ja liigutab ukselinki. Kuulda oli, et keegi tahtis võtmega ust avada.

Pere külalisi ei oodanud, samuti polnud keegi uksele koputanud. Ust üritati avada mitme minuti jooksul. Ukse juurde ei julgenud naine minna, ta kutsus välja politsei.

Lõpuks ukselingi liigutamine lakkas. Vahetult peale seda saabus politsei, aga kedagi ei tabatud. Naabrid polnud samuti midagi näinud. Sotsiaalmeediast luges Anne ka teiste sarnaste juhtumite kohta samas piirkonnas.

Naine arvab, et ukse taga olid murdvargad. Sissemurdmise jälgi aga uksel ega lukul ei olnud. Nüüd kontrollib naine iga kord õhtul, et uks oleks lukus ja tuled sisse lülitatud. Tol saatuslikul õhtul polnud tulesid ei väljas ega sees, seetõttu võidi arvata, et maja on tühi.

Ema on juhtunut arutanud ka 11-aastase tütrega ja tütar ei julge enam üksi magama minna.

Kommentaarid
(Külastatud 297 korda, 1 külastust täna)