Saksamaal on 5 koroonaviirusse nakatunut, kõik firmast Webasto

Saksamaal on kinnitatud 5 koroonaviirusse nakatunut, kõik on autotoodete firmast Webasto. Lisaks ühele mehele on nakatunud veel kolm meest ja üks naine.

Webasto andis teada, et firma töötajad nakatusid peakorteris Stockdorfis toimunud koolitusega seoses. Koolitust külastas inimene Hiinast. Tegemist oli teadaolevalt esimese nakatumisega inimeselt inimesele väljaspool Hiinat, vahendab Deutsche Welle.

Nakatunutega on Saksamaal kokku puutunud omakorda veel 110 inimest, keda nüüd testitakse.

Germany reports fifth coronavirus case | DW | 30.01.2020

A fifth person in Germany has fallen sick with a new coronavirus, health authorities confirmed on Thursday. The male patient worked at the same company in the southern state of Bavaria where the other cases originated from, Bavaria’s state health ministry said in a statement.

Kommentaarid
(Külastatud 154 korda, 1 külastust täna)