Motogrupeering United Brotherhood lõpetab Soomes tegevuse

Motogrupeering United Brotserhood ja selle allorganisatsioon Bad Union lõpetavad Soomes tegevuse. Asjast teatas meediale grupeeringu esindaja.

Lõpetamine tähendab seda, et kasutusel olevatest ruumidest ja atribuutikast loobutakse. Ühtlasi anti teada, et vaatamata avalikkuses väidetule pole tegemist kuritegelike ega ka ohtlike organisatsioonidega, vahendab MTV.

Kolmapäeval algab Porvoos kohtuistung, milles politseiamet nõuab nende organisatsioonide tegevuse lõpetamist. Taotluse põhjal on tegemist vägivaldsete ja organiseerunud kuritegevuse grupeeringutega, mis tegutsevad seaduste ja heade tavadega vastuolus.

Kokku on United Brotherhoodil ja selle allorganisatsioonil Bad Union sadakond liiget. Suurem osa neist viibivad praegu vahi all või vangistuses. Politsei info andmetel on organisatsioon keskendunud narkootikumide ja väljapressimisega seotud kuritegudele ja selle tegevust on saatnud vägivald.

United Brotherhood asutati 2010. aastal, mil ühinesid Rogues Gallery, Natural Born Killers ja M.O.R.E. Sel olid osakonnad Lahtis, Joensuus, Turus, Tamperes ja Jyväskyläs ning ka Helsingis, mille kogunemiskoht oli Tuusulas.

Kommentaarid
(Külastatud 222 korda, 1 külastust täna)