Mõrvamüsteerium Helsingis: kolm isikut on kinni võetud

Politsei on vaikselt juba kolm kuud uurinud üht mõrva juhtumit Helsingis. Juhtum oli oktoobri keskel Helsingi põhjaosas. Politsei asja kohta veel infot ei anna.

Kohtu andmetel toimus kuritegu eelmise, 2019. aasta 2-14. oktoobri vahelisel ajal. Politsei on mõrvas kahtlustatuna vahistanud kolm isikut, vahendab Iltalehti.

Vahistamised toimusid enne jõule. Kahtlusalused on 1980. ja 1991. aastal sündinud soome mehed ning 2000. aastal sündinud naine. Politsei põhjendab vaikust asjaoluga, et uurimine on pooleli, samuti ei avalikustata, kas asjas on veel kahtlusaluseid. Osal vahistatutest on varasem kuritegelik taust. Juhtumiga on seotud narkootikumide tarvitamine, aga see pole otseselt mõrva põhjus. Kuriteo ohver on noorepoolne mees.

IL paljastaa: Murhamysteeri Helsingissä – raaka tekotapa, kolme vangittu

Poliisi on kaikessa hiljaisuudessa tutkinut kolme kuukautta sitten Helsingissä paljastunutta murhaa Raaka henkirikos paljastui lokakuun puolivälissä Pohjois-Helsingissä. Poliisi on ollut asiasta poikkeuksellisen vaitonainen, eikä vieläkään suostu raottamaan tapauksen yksityiskohtia. Käräjäoikeuden pakkokeino-osaston mukaan henkirikoksen epäillään tapahtuneen viime lokakuun 2. ja 14. päivän välisenä aikana. Oikeus on poliisin vaatimuksesta vanginnut kolme epäiltyä murhasta todennäköisin syin epäiltynä.

Kommentaarid
(Külastatud 228 korda, 1 külastust täna)