KUUM: Tamperes liigub ringi kahlusalune mõrvar, kes võib olla ohtlik

Soome politsei ajab Tamperes taga kahtlusalust mõrvarit, kes võib olla ohtlik. Politsei uurib täna, teisipäeva hommikul kella 6.00-7.13 ajal Tamperes Vasaratiel toime pandud mõrva.

Mõrva ohver on politsei info kohaselt keskealine mees, kes elas korteris, kust ta leiti. Kahtlusalune mõrvar põgenes sündmuskohalt ja liikus edasi Leipakantiele. Kahtlusalune liikus Turtolankatu sillale ja läks üle Pyhäjärventie. Pärast silla ületamist keeras kahtlusalune Pyykkiojankatu suunas.

Kahtlusaluse tundemärgid:

Mees. Nooremapoolne täiskasvanu. Ligi 175 pikkune, saleda/keskmise kehaehitusega. Ilma habemeta. Mehel oli peas tume müts, mille alumine serv oli kahekorra keeratud. On võimalik, et ta liikus ilma mütsita. Jalas olid dresside moodi püksid ja võimalik, et säärega jalatsid. Jope oli must-valge ja seal olid mingid kirjad, mis algasid E-ga.

Kahtlusalune on vigastatud ja tal võib voolata verd. Ta võib olla ohtlik. Politsei palub abi ja vihjeid e-posti aadressile keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi või telefonil +358 50 399 8024.

Kommentaarid
(Külastatud 370 korda, 1 külastust täna)