KUUM: Soome lennuväljal oli reisilennuki maandumisel ohuolukord

Soomes Kittilä lennuväljal oli tänase pühapäeva pealelõunal ohuolukord reisilennuki Boeing 737 maandumisel. Lennuki pardal oli 105 reisijat.

Lennuk maandus liiga suure hooga ja oli oht, et maandumisrada jääb lühikeseks, vahendab Ilta-Sanomat.

Päästeüksused olid lennukil lennuväljal vastas. Kohal oli kaheksa päästeüksust. Lennuk maandus kell 14.41. Maandumine läks õnnelikult ja keegi reisijatest viga ei saanud.

Lennuk tuli Londoni Gatwicki lennuväljalt. Samast kohast tuli ka Finnairi lennuk, mis pidi õhus maandumisluba ootama, kuni eelmine lennuk oli ära maandunud. Finnairi lennukiga läks kõik normaalselt, aga maandumine jäi 15 minutit hiljaks.

Kittilän lentokentällä vaaratilanne matkustajakoneen laskeutumisessa

Koneessa oli yli sata matkustajaa. Kittilän lentokentällä oli iltapäivällä vaaratilanne. Pelastuslaitos sai hälytyksen, että matkustajakoneessa oli mahdollinen laippavika. Koneen kyydissä oli 105 matkustajaa. - Laippavika tarkoittaa sitä, että kone tulee liian kovaa laskeutumistilanteeseen. Vaarana on, että laskeutuminen menee pitkäksi, päivystävä palomestari Lasse Rytkönen selostaa. Pelastuslaitoksen yksiköt olivat kentällä valmiustilassa. Paikalla oli kahdeksan yksikköä.

Kommentaarid
(Külastatud 434 korda, 1 külastust täna)