KUUM: Soome Finnair jätab ära Hiina lende

Soome lennufirma Finnair jätab seoses viirusepuhanguga ära Hiina lende. Firma põhjendab lendude ärajätmist madala täituvusega.

Finnair jätab ära kõik lennud Pekingisse Daxingi lennuväljale ja Nanjingi linna. Põhjuseks on muu hulgas Hiina otsus lõpetada grupireisid, vahendab Iltalehti.

Finnair lendab muidu Pekingisse kolm korda nädalas ja Nanjingi kaks korda nädalas. Lennud on lõpetatud kuni märtsi lõpuni. Igapäevased lennud Pekingi Capitali lennuväljale ja Shanghaisse jätkuvad.

Kiinan rajoitukset iskivät: Finnair peruuttaa lentoja Kiinaan

Koneiden täyttöaste on liian pieni. Finnair kertoo peruuttavansa kaikki lentonsa Pekingin Daxing-kentälle ja Nanjingin kaupunkiin. Finnairin tiedotteen mukaan syynä ovat Kiinan rajoitukset ryhmämatkustamiselle. Kiina on keskeyttänyt kaikki ryhmämatkat ulkomaille koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi. -Nämä perumiset ovat seurausta Kiinan toimista rajoittaa ryhmämatkoja Kiinasta. Ryhmämatkojen perumiset vaikuttavat selvästi Pekingin Daxing-reitin ja Nanjingin reitin täyttöasteisiin, Finnairin operatiivinen johtaja Jaakko Schildt kertoo tiedotteen mukaan.

Kommentaarid
(Külastatud 197 korda, 1 külastust täna)