KUUM: Hiinas on suletud juba üle 10 linna, Pekingis jäetakse ära uue aasta pidustused, inimesed kukuvad tänaval kokku

Hiinas on seoses uut tüüpi noroviiruse levikuga suletud juba üle 10 linna ning pealinnas Pekingis jäetakse ära nädala lõpuks plaanitud Hiina kuukalendri uue aasta pidustused.

Viiruse kohta on teada, et see levib kiiremini ja lihtsamalt kui seni arvatud, isegi tavalise köha ja aevastamisega. Nakatumised on jõudnud juba üle maailma, seda nii Singapuris, Vietnamis kui Saudi-Araabias, kahtlused on isegi Inglismaal, vahendab Daily Mail.

Surmajuhtumid on põhiliselt vanemate inimeste hulgas. Inimesed kukuvad lausa tänaval kokku. Viiruse tagajärjel paistetavad üles inimese hingamisteed ning inimene sureb lämbumise tõttu. Viirusnakkuse tunnused on nohu, köha, haige kurk ning kõrge palavik.

Kommentaarid
(Külastatud 680 korda, 1 külastust täna)