KUUM: Hiina blokeerib välismaalaste evakueerimist viiruse koldest, inimesed on lõksus

Hiina blokeerib välismaalaste evakueerimist viiruse koldest Wuhani linnast, mistõttu on inimesed jäänud lõksu.

USA, Prtantsusmaa ja Suurbritannia tahavad oma kodanikud ära tuua, aga Hiina võimud ei anna selleks luba. Briti välisministeeriumi allikate võib linna jäämine tähendada inimeste jaoks surma, vahendab Daily Mail.

Wuhani jäänud välismaalased on edastanud palveid, et nad ära toodaks, aga seni pole selleks leitud võimalusi. Inimesed paluvad valitsustel nad maksku mis maksab sealt ära tuua.

China is BLOCKING Foreign Office from airlifting Britons out of Wuhan

Foreign Office officials are waiting for permission to airlift Brits from the deserted city, currently in lockdown Jeremy Hunt told the BBC Radio 4 Today programme the government will ‘undoubtedly be looking at’ an airlift Other ministers have reportedly said Beijing’s approval is one of the obstacles British ministers are

Kommentaarid
(Külastatud 575 korda, 1 külastust täna)