KUUM: Espoost on hakatud varastama BMW juppe, viiakse arvatavalt Baltimaadesse

Espoos on hakanud eramajade juures seisvaid BMW-sid tabama vargused, mille kohta arvatakse, et autodest saadud juppide abil ehitatakse Baltimaades üles mahakandmisel olevad autod.

Espoos on eelmise aasta lõpus ja käesoleva aasta algul olnud kokku 30 BMW-dega seotud vargust. Ära on viidud osi nagu roolirattad, turvapadjad ja navi-seadmete ekraanid. Politsei info kohaselt on kuriteod pandud toime eramajade rajoonis Tapiolas, Laajalahtis, Mankkalas ja Lintuvaaras, vahendab Helsingin Sanomat.

Kuriteod toimuvad sarnase skeemi järgi: päeval valitakse autod välja ja ööl pannakse vargused toime. Vargused toimuvad järjest mitme päeva jooksul. Vargused toimuvad ajal, mil koerad on tuppa kutsutud ehk peale kella 22 õhtul. Politsei palub nüüd elanikelt vihjeid ja võtta ühendust kui keegi midagi märkab.

Politsei soovitab helistada häirekeskusse või teha pilt ja saata see e-posti teel aadressile vihjeet.espoo@poliisi.fi või telefoni teel numbrile +358 295413031.

Politsei kahtlustab, et jupid viiakse edasi Baltimaadesse, kus neid kasutatakse avariiliste, mahakandimisel olevate autode üles ehitamiseks. See on ainus seletus, miks varastatakse just ühte marki autode osi.

Espoolaisten BMW:t ovat nyt järjestäytyneen rikollisuuden kohteena, poliisi pyytää nopeita havaintoja pientaloalueilta

Espoolaiset BMW-merkkiset henkilöautot ovat joutuneet viime aikoina järjestäytyneen rikollisuuden kohteeksi. Espoosta on kirjattu viime vuoden lopun ja alkuvuoden aikana kaikkiaan 30 varkautta, jotka koskevat nimenomaan BMW-merkkisiä autoja. Autoista on varastettu erillisiä osia kuten ratteja, turvatyynyjä tai navigaattoreiden näyttöjä, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi. Rikokset ovat tapahtuneet espoolaisilla pientalovaltaisilla asuinalueilla: Tapiolassa, Laajalahdessa, Mankkaalla ja Lintuvaarassa.

Kommentaarid
(Külastatud 376 korda, 1 külastust täna)