Kummaline lugu: Iraanis Ukraina reisilennuki alla toonud raketid läksid lendu kogemata

Kui esialgu teatati, et Ukraina reisilennuk kukkus saatuslikul ööl vastu 8. jaanuari Iraanis alla tehnilise rikke tõttu, siis nüüd on teada, et tegemist oli siiski Iraani rakettidega, teadaolevalt Vene päritolu ja mis läksid lendu kogemata.

Lennuki allakukkumise tagajärjel hukkusid kõik 176 pardal olnud inimest, neist enamus Iraani ja Kanada kodanikud.

Iraani võimud teatasid algul, et lennuk oli tehnilise rikke tõttu lennuväljale tagasi pöördunud. Samas oli mitmetest videoklippidest näha, kuidas lennuk süttis õhus ja kukkus siis alla ja mingit pöördumist polnud.

Allolevast videost on näha hetk, mil lennuk saab raketitabamuse, ja piltidel raketi jäänused:

Kommentaarid
(Külastatud 2,672 korda, 1 külastust täna)