Koledad pildid Hiinast (NB! Nõrganärvilistel palun mitte vaadata!)

Hiinas Wuhanis on olukord muutunud päris koledaks, vähemalt piltide põhjal, mis sealt on edastatud. Inimesed on kaotanud usu valitsusse, sest algusest peale on valetatud, kui öeldi, et viirus pole ohtlik.

Praegu on seis selline, et inimesed surevad nagu kärbsed ja sel ei paista lõppu. Hiina linnad suletakse üksteise järel ja haigus on levinud üle terve Hiina. Riigi juhid nimetavad olukorda katastroofiks, aga praegu on hilja midagi ette võtta.

Arvatakse, et Hiina totalitaarne kommunistlik valitsus varjas infot, et oma nahka päästa, aga nüüd tabab hukatus tervet maailma. Hiinast alguse saanud uut tüüpi koroonaviirust peetakse sama ohtlikuks nagu nn Hispaania grippi, mis tabas maailma aastatel 1918-1920 ja mille tagajärjel hukkus ligi 50 miljonit inimest üle maailma.

Kommentaarid
(Külastatud 3,794 korda, 1 külastust täna)