Kohutav rotiaasta algus Hiinas: sõjaväeline karantiin, surevad inimesed ja kurnatud medtöötajad

Uus metallroti aasta saabus täna Hiinas kohutavalt: kümned miljonid inimesed on suletud sõjaväelise valvega karantiini ja ööd ning päevad järjest tööl olnud meditsiinitöötajad on viimse piirini ära kurnatud. Inimesed surevad nagu kärbsed.

Äsja saabus teade, et Wuhanis suri koroonaviirusse sealne tunnustatud nakkushaiguste arst, 62-aastane Liang Wudong. See on teadaolevalt esimene arsti surmajuhtum. Wudong oli üks esimesi, kes hakkas uue koroonaviiruse patsientidega tegelema.

Wuhani arstid on edastanud sotsiaalmeedia kaudu info, et viirus on taas muteerunud ja kui algul nakatas üks haige teise inimese ning inimesi oli võimalik ravida, siis nüüd nakatab üks haige tervelt 14 inimest ja ravi on muutunud väga keeruliseks. Haigus põhjustab ägeda kopsupõletiku, mis lõppeb paljudel juhtudel surmaga. Praegu Wuhanis toimuvat kirjeldatakse sõnadega: inimesed surevad nagu kärbsed. Ametlikult ei kirjutata surmatunnistusele koroonaviirus, vaid kopsupõletik, sest haiglad on üle koormatud ja viirust diagnoosida pole võimalik.

Sotsiaalmeedia on täis videoid Hiina medtöötajatest, kes on viimseni ära kurnatud ja pisarais, valades karjudes välja oma tundeid. Medtöötajad töötavad teadmisega, et surevad:

Kommentaarid
(Külastatud 1,161 korda, 1 külastust täna)