Kõhe video: hunt jälitas Soomes imikuga jalutanud naist koduni välja

Soomes lööb laineid video, milles on näha, kuidas hunt jälitas imikuga jalutamas käinud naist koduhoovi välja.

Juhtum oli pühapäeval, 5. jaanuaril. Politsei otsustas peale seda Kauhajoki vallas liikunud hundi magama panna, vahendab Pohjalainen.

Pereisa rääkis, et kodus olnud vanemad pojad nägid, kuidas hunt jälitas ema koduhoovi välja. Hunt tuli päris aeda sisse ja siis nägi teda ka pereema. Ema läks pärast seda kiiresti tuppa varju. Pärast seda tegi naine video.

Pere kodu asub ligi 10 kilomeetri kaugusel Kauhajoki keskusest. Hunt on käinud koduhoovis ka varem. Hunti oli näha läinud kevadel, aga enne seda pole pole hunt niimoodi inimest jälitanud. Lastel lubatakse pärast seda hoovis mängida, aga nad peavad olema ettevaatlikud. Imikut ei tohi aga mingil juhul jätta välja vankrisse magama.

Kohalike jahimeeste väitel käitud hunt vägagi tavapäratult. Hunt tavaliselt inimest niimoodi ei jälita. See näitab, et hunt on kaotanud hirmu inimese suhtes. Politsei otsustas pärast seda hundi magama panna.

Hunti keegi eraldi jahtima ei lähe, aga kui ta veel välja ilmub, siis on lubatud ta maha lasta. Hunti on nähtud viimastel päevadel mitmel pool Kauhajoki vallas. Öösel sadas lund ja paljude inimeste hoovis olid hundi jäljed. Hundid olid liikunud ümber majade nagu koerad seda teevad.

Kommentaarid
(Külastatud 1,448 korda, 1 külastust täna)